Сватбата – едно събитие в бъдеще време и в множествено число

Тази статия е за всички предстоящи щастливи събития, написана на базата на опита от изминали. Щом четете това, означава, че сте направили първият си успешен избор – този на ПАРТНЬОР!

Големият ден е олицетворение на вас двамата и ще остави следите си в сърцата на всички, които ще го споделят с вас.

Водени от принципа, че Любов може да се изрази с малко, но добре подбрани думи, ще акцентираме върху трите най-основни стъпки в организацията му:

Избор на локация – място, събрало всичките ви представи за удобство, добра кухня и впечатляваща гледка. Място, където вие и гостите ви ще имате лукса на уединение, без да сте лишени от развлечения в дните около сватбата.

Създаване на Атмосфера – всички онези компоненти, които дават усещането за неповторимост на вашия ден, написано с ваш почерк. Декорация и осветление, музика – избрана по ваш критерий. Храната и напитките – изключителен избор по ваш вкус.

Изброеното дотук е безспорно важно, но всички знаем, че истинската атмосфера в едно събитие, се създава от хората в него. На първо място – вие като основният повод и причина, а след това:

Избор на екип – Водещ, DJ, сватбен координатор (Host of Event, DJ, Wedding coordinator). Това са хората, които ще бъдат най–близо до вас при подготовката, както и в самия ден.

Изборът им е изключително важен и личен, защото те ще представят от ваше име всеки предварително подготвен детайл от програмата на деня. Ще предадат вашия енергиен заряд на гостите, говорейки на техния език. Ще бъдат неизменна част, а не необходимото присъствие. Водещият и DJ-ят ще бъдат този избор, който се доближава най-много до представата ви за перфектно изразените емоции.

Агенция „Пертито” – говорим на един език!

www.pertito.com

NB! Агенция „Пертито” е единствената събитийна агенция в България, която предоставя на своите клиенти многоезични екипи (Водещи и DJ) на петте най–говорими езика в Света (Английски, Испански, Френски, Немски и Руски).